Karierni center FKPV: Vaje v Mladinskem centru Celje, 22. junij 2013

S študenti drugega letnika – smer Turizem – smo imeli v soboto, 22. junija 2013 vaje v Mladinskem centru Celje, kjer smo spoznavali primere dobre prakse in trende na področju mladinskega turizma v naši regiji. Mladinski turizem predstavlja v svetovnem merilu 20 % vseh potovanj, zato gre za pomemben in hitro rastoč segment turističnih migracij.

Ena osnovnih in poglavitnih nalog Mladinskega centra je nudenje pomoči in podpornih aktivnosti mladim za uresničitev njihovih lastnih idej s tehnično, finančno, kadrovsko in finančno pomočjo pri izvedbi projektov. Informativna pisarna »info pentlja« nudi informacije mladim o možnostih mednarodne izmenjave in neformalnih izobraževanj doma in po svetu.

Veliko pozornost udeležencev je pritegnil tudi mladinski hostel, ki je urejen v stari zgodovinski zgradbi in je prepoznaven po unikatnih sobah, kajti vsaka ima svojo zgodbo (Celjski ninja, Pesojedi som, Gospod K, Celjski grofje …). Hostel je urejen tudi po najnovejših smernicah trajnostnega in odgovornega turizma z visokimi ekološkimi standardi. Management MMC se v kar največji meri trudi poslovati v skladu s principi družbeno odgovornega podjetništva.


 

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki